Brofæstet er svanemærket
Det nordiske miljømærke Svanemærket stiller strenge krav under skabelsen og opførelsen af nye boligprojekter. Svanemærket er derfor din garanti for at få en bæredygtig bolig, som er sund at leve i. Udover de fysiske og mærkbare aspekter som lavt energiforbrug, lysindfald, ventilation og fugtsikring, der sikrer dig et sundt indeklima, kan du flytte ind i Brofæstets lejeboliger trygt forvisset om, at din nye lejebolig er opført med uskadelige, kemikaliefrie og helt igennem svanemærkede materialer.
Bæredygtighed, biodiversitet og sundt indeklima

Når du vælger en svanemærket lejebolig i Brofæstet, har det både positive konsekvenser for miljøet og for din hverdag. Svanemærket byggeri gennemgår strenge kvalitetskrav, og sikrer en høj byggeteknisk kvalitet.
Under skabelsen af Brofæstet har bæredygtighed og biodiversitet også været centrale nøgleord. Derfor er Brofæstets tage beklædt med grønt sedum, der smukt ændrer farve med årstiderne, men også optager regnvandet som en effektiv skybrudssikring.
De grønne tage spiller flot sammen med den store gårdhave, hvor den vilde, varierede beplantning sikrer optimal biodiversitet. I gården findes også flere regnvandsbede, der optager overskydende regnvand.

At bo i en bolig hvor bæredygtighed, Svanemærket og grøn natur er gennemgående principper, fra de indvendige materialer til de nyplantede træer i gården, kan naturligvis mærkes på den daglige livskvalitet.

Fremtiden er bæredygtig langtidsholdbar miljøvenlig grøn kemikaliefri her

Vil du kontaktes af en mægler?

Ønsker du vi skal kontakte dig, så har du mulighed for at udfylde formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

"*" indicates required fields

Betingelser*
LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen
Design and powered by nood.