Inspiration og nyt
fra Brofæstet

Familie på udflugt i Viborg

De bedste badesøer i Viborg til vandglade borgere

Med de varme måneder følger også et behov for at køle kroppen ned. Nu hvor højsommeren så småt nærmer sig, er der i Viborg og omegn mange muligheder for hyggelige stunder, vandreture, solbadning og en dukkert i de mange naturskønne badesøer.

Læs mere
studerende i studievenlige boliger

Flyt ind i Viborgs nye studievenlige boliger

Er du i gang med studiet, eller skal du til at studere i Viborg? I Brofæstets nye, lækre lejeboliger er der godt med plads til dig og din kæreste eller en roomie – helt centralt i studiebyen Viborg.

Læs mere
Rækkehus til børnefamilier

Giv familielivet de bedste betingelser i Brofæstet

Brofæstets rummelige townhouses er med sin indretning og beliggenhed ideelle til børnefamilien, der ønsker at bo til leje centralt i Viborg.

Læs mere

Fordelene ved at bo bæredygtigt

Er du en af de danskere, der gerne vil bo mere bæredygtigt? Så er en af Brofæstets lejeboliger noget for dig. Som et svanemærket byggeri lever Brofæstet nemlig op til strenge miljø- og sundhedsmæssige krav fra ende til anden.

Læs mere

Brofæstet binder byen sammen

Leder du efter en lejebolig med den bedste placering i Viborg? Nyt møder gammelt, hvor Brofæstet forbinder Viborg Baneby og Midtby.

Læs mere
Vil du vide mere?
Ønsker du at høre mere om boligerne eller booke en personlig fremvisning så skriv dig op her, og bliv kontaktet af LokalBolig Viborg hurtigst muligt.
Betingelser*
LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen
Design and powered by nood.