Sommeraktiviteterne venter nær Brofæstet
Solen danser på den blå himmel og inviterer til at opholde sig udendørs med sommerferiedage i horisonten. Når du bor til leje i Brofæstet, har du en masse aktiviteter inden for rækkevidde.

Tag en tur rundt om Viborgsøerne
På cykel eller til fods får du en god tur ud af Viborgsøerne, hvor du kan blive klogere på byens historie, mens du betragter den skønne natur. På i alt 6 steder placeret langs Søndersø og Nørresø står gennemsigtige skilte klar med historier om, hvor du står.

Har du brug for at blive afkølet, er der adskillige muligheder for at hoppe i en af søerne langs bredden som f.eks. Nørresøbadet eller Søndersø Strandpark.

Gå på opdagelse i bymidten
En anden god aktivitet er at udforske de mange charmerende gader i Viborg bymidte, hvor en masse lokale butikker venter. Nyd en forfriskning i solen på en af de udendørs caféer. Når sulten melder sig, finder du et bredt udvalg af restauranter, der serverer velsmagende retter fra danske og udenlandske køkkener.
Nyd sommeren i nabolaget
Selvom der er kort vej til søerne og bymidten fra Banebyens bedste beliggenhed, behøver du ikke bevæge dig meget længere end ud ad din hoveddør for at finde et skønt opholdssted i solen. Brofæstets hævede terrassedæk og tagterrasser står nemlig klar til, at du kan nyde sommervejret døgnet rundt.
Brofæstets svanemærkede boliger er klar til indflytning

Kig forbi til næste Åbent Hus på søndag kl. 11:00 – 12:00 på Middagshøjvej 50D, 3. sal, 1. 8800 Viborg.

Du kan også bestille en personlig fremvisning hvis tidspunktet ikke passer dig, ved at kontakte LokalBolig Viborg på tlf.: 86 40 88 00.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg

86 40 88 00

PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen