Sådan gør du din altan forårsklar
Foråret er en fantastisk årstid. Udenfor springer blomster og grønt ud én efter én. Og indendørs kan solens længeventede varme give et skud tiltrængt motivation til at tage fat om nogle af de projekter, du længe har tænkt på at gå i gang med. Her får du nogle tips til, hvordan du kan gøre din bolig i Brofæstet helt klar til forår og sommer.

Foråret markerer en tid med fornyelse, og det gælder også for din lejebolig. Med varmen, der stille og roligt begynder at vende tilbage, er det en god idé at tage fat på nogle af de ting, du kan gøre for at forbedre dit hjem og gøre det mere behageligt at bo i.

Selvom du bor i en nybygget lejebolig, hvor det hele er nyt og lækkert, er der altid nogle hyggelige projekter, du kan kaste dig over for at sætte dit personlige præg på boligen. 

En hurtig forårsrengøring
Din altan er en fantastisk mulighed for at nyde det gode vejr og få lidt frisk luft. Vintervejret har det dog med at efterlade sit aftryk, og derfor kan den trænge til en lille opfriskning. Start med at fjerne alt rod og snavs, og vask derefter gulvet og altanrækværket grundigt med varmt sæbevand. Men frygt ej. I Brofæstet bor du i helt nye rammer, hvor kvaliteten er i top, og derfor er det hurtigt overstået.
Fyld op med farver og teksturer
Forår er en tid fyldt med farver, så hvorfor ikke bringe det ind på din altan? Tilføj farverige puder og tæpper til dine møbler, og plant nogle blomster i krukker for at bringe liv og farve til altanen. Urter og planter pynter selvfølgelig også. Du kan overveje at tilføje nogle teksturer som fx et vævet eller blødt tæppe og pudder for at skabe en hyggelig og indbydende loungestemning.
Skab et område til afslapning
Når forårssolen for alvor melder sin ankomst, er det tid til at nyde det gode vejr. Hvorfor ikke skabe et afslappende område på din altan? Tilføj en hængekøje eller en behagelig lænestol, hvor du kan læse en bog, eller tage en slapper i solen med en podcast i ørerne.
Nyd måltider i den friske luft
Foråret er også en tid til at nyde måltider udenfor, og det er der rig mulighed for på din altan i Brofæstet. Med et klapbord og klapstole kan du spare plads og slå det ud ved behov. Til de sene aftener kan du sikre hyggen med nogle lyskæder og lanterner.
Fordelene ved en nybygget lejebolig

Når du bor i en nybygget lejebolig, er det forbundet med mange fordele. En af de største fordele er, at du ikke behøver at bruge en masse tid på vedligeholdelse, da alt er i god stand – bl.a. din nye altan.

Du kan også se frem til, at energiforbruget vil være lavere i en af Brofæstets svanemærkede boliger, da den boligerne er bygget med energieffektivitet for øje.

Vil du opleve de indflytningsklar boliger i Brofæstet, kan du se nærmere på din nye bolig til Åbent Hus søndag kl. 11-12 på Middagshøjvej 50D 3. sal, 1., 8800 Viborg.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen