Giv familielivet de bedste betingelser i Brofæstet

Brofæstets nybyggede townhouses er ideelle til børnefamilier, der leder efter et rummeligt hjem centralt i Viborg. I den svanemærkede lejebolig kan du nemlig blandt andet se frem til stueetage med køkken-alrum og nydeligt badeværelse, og en 1. sal med 3 rummelige værelser.

Viborg Baneby og midtby bliver forbundet af Brofæstet, der er koblet sammen med den prisvindende broforbindelse Hærvejsbroen. Med sin beliggenhed 200 meter fra Viborg St. er du tæt på indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skoler, fritidsinteresser, legepladser, byliv og den fantastiske natur ved Søndersø.

Velkommen indenfor i det familievenlige 2-plans townhouse

Når du træder indenfor på de naturlige egetræsgulve i det velindrettede townhouse, bliver du mødt af et dejligt lysindfald i det køkken-alrum med tidsløst dansk design fra Invita i designlinjen Urban. Køkkenets hvide udtryk med grebsfrie skuffer og skabe smelter gnidningsfrit sammen med den lyse opholdsstue i boligens hjerte.

Den velovervejede design gør sig også gældende for den flotte bordplade i lyst trælook, der skaber sammenhæng til det flotte gulv. Køkkenet indeholder en rummelig, integreret opvaskemaskine, køle/fryseskab, multifunktionsovn samt kogeplade med touch betjening af Electrolux.

Drejer du til venstre i entréen, træder du ind i det nydelige badeværelse. Badeværelset er gennemført i et stilrent og nordisk design med mørke, elegante gulvfliser og lyse vægfliser. Væghængt toilet, separat bruseniche, lækre kvalitetsmaterialer fra Grohe og en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux fuldender den lille selvforkælelsesdrøm af et badeværelse.

Bare tæer store som små vil derudover sætte pris på, at der er gulvvarme i hele boligen.

Oppe ad trappen er der plads til ro og leg

Hvor stueetagen lægger op til et socialt familieliv, kan I på 1. salen lukke døren til master bedroom og to børneværelser. Den nøje opdelte værelsesfordeling sikrer et praktisk hverdagsliv, hvor I får mulighed for både at være sammen og trække jer tilbage i ro og mag.

I det rummelige forældresoveværelse med indbyggede skabe bliver du vækket på bedst mulig vis af det dejlige lysindfald fra de store vinduespartier.

De lyse børneværelser har ligeledes indbyggede skabe, og her er der godt med plads til både at boltre sig og til at have vennerne på besøg til leg og computerspil.

Med Svanemærket er intet overladt til tilfældighederne
Bæredygtighed og biodiversitet har været centrale nøgleord i hele Brofæstets bygningsfase. Brofæstets tage er for eksempel beklædt med grønt sedum, der tjener byggeriet både æstetisk og funktionelt. Taget ændrer farve med årstiderne, og optager tilmed regnvandet som en effektiv skybrudssikring. De smukke, grønne tage indgår i et naturligt samspil med det hævede terrassedæk, hvor den vilde, varierede beplantning sikrer optimal biodiversitet. På terrassedækket findes også flere regnvandsbede, der optager overskydende regnvand.

En ideel hjemmebase til børnefamilier

Brofæstets grønne gårdrum med trygge legeområder er oplagte samlingspunkter for børnene, hvor de kan finde nye legekammerater i nabolaget. Her kan rækkehusenes forældre roligt sende børnene ud at lege. Blot få minutters gang fra din hoveddør finder du blandt andet svømmehallen, Viborg Legeland og en masse andre oplagte aktiviteter for familien.

Vil du opleve Brofæstet i virkeligheden? Så er du meget velkommen til at komme til Åbent Hus på søndag kl. 11:00 – 12:00 på Middagshøjvej 52C 1.tv. 8800 Viborg. Du kan også se flere billeder, plantegninger og priser her.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen