Flyt ind i Viborgs nye studievenlige boliger

Skal du studere i Viborg efter sommerferien? Eller er du godt i gang med uddannelsen og på udkig efter en lækker lejebolig centralt i Viborg? Med sin gode beliggenhed tæt på byens uddannelsesinstitutioner er Brofæstets nybyggede lejligheder et populært valg for dig og din kæreste eller en roomie. Boligerne på 2-4 værelser har en delevenlig rumfordeling, hvor du får godt med plads for pengene.

Viborg er en skøn studieby med over 2.500 studerende fordelt på Aarhus Universitet, Dania Erhvervsakademi, VIA University College, Mercantec og Midtbyens Gymnasium med flere.

Brofæstets ideelle placering mellem Banebyen og midtbyen ved Viborg St. gør det let for dig at komme rundt til din uddannelse til fods, på cykel eller med offentlig transport. Men det er ikke den eneste grund til, at det er værd at overveje at flytte ind i en af de nye, lækre lejeboliger.

studievenlige boliger i viborg

Svanemærkede lejeboliger med delevenlig rumfordeling

Brofæstets lejligheder er oplagt til kærestepar eller studiekammerater. Lejlighederne på 2 værelser har et soveværelse, lækkert badeværelse og køkken-alrum med alt, hvad kæresteparret har brug for.

De rummelige lejligheder på 3-4 værelser er som skabt til at blive delt mellem dig og en roomie eller to. Her får I hver jeres værelse, badeværelse og et stort køkken-alrum, hvor I kan invitere studiegruppe og venner forbi til en hyggeaften i sofaen foran fjernsynet.

Især 4-værelseslejlighederne er oplagt til et bofællesskab, hvor jeres sparsomme SU-budgetter vil takke jer for, at I kan være tre om at dele udgifterne.

Går du op i miljø og klima, kan du roligt vælge Brofæstet til. Byggeriet er nemlig certificeret med Svanemærket, som er din garanti for et sundt indeklima, et godt lysindfald i boligen, og at der er brugt materialer uden skadelig kemi i hele byggeriet.

Del udgifterne og få luft i budgettet

Hvad end du bor til leje med din kæreste, en ven eller en roomie, er der mange gode grunde til at dele en lejebolig, når du studerer. Det kan være udfordrende at få pengene til at slå til på SU, og derfor kan det både være praktisk og belejligt at dele udgifterne til husleje, mad, forsikringer og internet. Så er der måske råd til at flotte sig til fredagsbaren.

Et godt og socialt studieliv

Skal du starte på studie, og er det første gang du skal bo i lejlighed, kan det være rart at bo sammen med en ven eller en roomie, der er i samme situation som dig. Tilværelsen som studerende bliver bare dét bedre af at dele måltider, oplevelser og op- og nedture (og byture) med en roomie.

I Brofæstet har du gode betingelser for at begå dig socialt, da du er tæt på andre unge og studerende – i ejendommen, byen, campusområderne og uddannelsesinstitutionerne centralt i Viborg.

Vil du opleve Brofæstets studievenlige boliger i virkeligheden? Så er du meget velkommen til at komme til Åbent Hus på søndag kl. 11:00 – 12:00 på Middagshøjvej 52C 1.tv. 8800 Viborg. Du kan også se flere billeder, plantegninger og priser her.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen