De bedste badesøer
til Viborgs vandglade borgere

Med de varme måneder følger også et behov for at køle kroppen ned. Nu hvor højsommeren så småt nærmer sig, er der mange muligheder for hyggelige stunder, vandreture, solbadning og en dukkert i de mange naturskønne badesøer  i Viborg og omegn. Her får du lille udpluk af søer, hvor du kan dyppe tæer og krop.

Søndersø og Nørresø udgør et af Viborgs vigtigste rekreative områder, og søerne er meget attraktive for både Viborgs lystfiskere og vandhunde.

Familie sidder på badebro ved badesø i Viborg

Nup en dukkert fra badebroen i Nørresøbadet

Ved Viborg Nørresø finder du Viborgs gamle friluftsbad. Parken blev renoveret for et par år siden, så der i dag er anlagt en badeanstalt med omklædningsrum og toiletfaciliteter. Fold tæppet ud på det åbne græsareal, hop i det klare vand fra badebroen, og nyd livet med dem, du holder af.

I perioder med flere varme sommerdage kan vandet blive grønfarvet af alger, men som regel er vandet dejligt og klart. Hold øje med skilte, der eventuelt fraråder badning.

Slap af i solen eller skyggen ved Søndersø

Det parklignende badested ved Søndersø består af græs og store træer og er afgrænset af private grunde. Det grønne opholdsareal ved badeområdet indbyder til en romantisk oplevelse med et tæppe og en picnickurv, da Søndersø er mere roligt og grønt modsat Nørresø, der er mere bypræget.

Nyd solen og udsigten fra toppen
Arkitekthuset Arkitema har gennemtænkt enhver detalje i Brofæstet. Det kommer især til udtryk på de store, solrige tagterrasser. De speciallavede udemøbler i hårdttræ indbyder til afslapning i solen højt over Viborgs tage. Derudover er beplantningen i de mange plantebede nøje udvalgt til at stå flot gennem alle årstider og indgå som et naturligt og dekorativt element i den smukke indretning på toppen.

Hop i vandet efter en
vandretur ved Hald Sø

Hvordan lyder en god vandretur i naturskønne omgivelser, før du slutter af med en forfriskende dukkert? Hald Sø er i den grad et besøg værd, hvis du vil kombinere en smuk naturoplevelse med en afkølende badesø i Viborg. De omkringliggende former og landskaber blev skabt under seneste istid for mange tusinde år siden, og ruterne byder på adskillige fantastiske udsigter fra bl.a. Dollerup Bakker, der ligger i 63 meters højde.

I Hald Sø har du mulighed for at tage en dukkert fra badebroen i øens sydlige ende ved Dollerup. Stranden er ca. 100 meter lang med en blød sandbund, og vandet er næsten altid klart med god sigtdybde. Ved Skytteholm i den nordlige ende er badestedet 15 meter.

Hald Sø er blandt landets største og dybeste søer, og da søen har mange kilder, er vandet friskt og relativt koldt – ganske indbydende til en perfekt afrunding på en god vandretur i solens varme stråler.

Vil du se nærmere på lejeboligerne?

Som beboer i Brofæstet kommer du til at bo tæt på alle byens bekvemmeligheder og en lang række dejlige badesøer, som bestemt er et besøg værd i de varme sommermåneder.

Kom forbi Åbent Hus på søndag kl. 11:00 – 12:00 på Middagshøjvej 52C 1.tv. 8800 Viborg. Du kan også se flere billeder, plantegninger og priser her.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen