Banebyens bedste beliggenhed

Der er ikke længe til, at de første lejligheder i Brofæstet er indflytningsklar – og du kan stadig nå at leje en af de svanemærkede lejligheder med banebyens bedste beliggenhed. Brofæstet er forbundet direkte til banebroen, så du hurtigt kommer ind til byen, biblioteket og banegården. Den centrale beliggenhed mellem den nye og gamle del af Viborg giver et summende byliv, hvor mennesker krydser hinandens veje på det store, åbne terrassedæk, der også indbyder til hyggelige stunder med vennerne.

Bo tæt på den gamle bydel i Viborg
Udsigt over banebyen i Viborg
Udsigt over banebyen i Viborg

Velkommen til Viborgs nye mødested

Den unikke beliggenhed imellem den nye og gamle by i Viborg gør Brofæstet til noget helt specielt. Det store fælles terrassedæk er limen mellem boligerne, banebroen og byen, og derfor kommer du til at bo tæt på det hele i Viborgs nye banebydel. Du kan gå over broen til togstationen, biblioteket, svømmehallen, koncerter, kulturevents, restauranter, caféer, uddannelse, arbejde, shopping og meget mere.

”Brofæstet ligger lidt tilbagetrukket, så man fornemmer ikke trafikken fra vejene. Samtidig er man så tæt på midtbyen, som man kan komme her i banebyen. Derfor mener vi det, når vi siger, at Brofæstet har banebyens bedste beliggenhed.”

Morten Krobak, medindehaver LokalBolig Viborg

Svanemærkede boliger med flot udsigt

Det hævede terrassedæk bliver begrønnet med nyplantede træer, der giver fornemmelsen af at have en lille park som forhave. På trods af den centrale beliggenhed, som inviterer til at folk mødes til hyggelige stunder, kan du også trække stikket og nyde dit eget private frirum.

Alle altaner vender væk fra det fælles gårdrum, og fra mange af altanerne får du et dejligt vue ud over byen.

Nyd solen og udsigten fra toppen
Arkitekthuset Arkitema har gennemtænkt enhver detalje i Brofæstet. Det kommer især til udtryk på de store, solrige tagterrasser. De speciallavede udemøbler i hårdttræ indbyder til afslapning i solen højt over Viborgs tage. Derudover er beplantningen i de mange plantebede nøje udvalgt til at stå flot gennem alle årstider og indgå som et naturligt og dekorativt element i den smukke indretning på toppen.
Viborgcentrum

Hold bilen tør med overdækket parkering

Fra din bolig i Brofæstet kommer du hurtigt til hovedvejene Holstebrovej og Vester Ringvej i bil. Som bilejer har du sikkert oplevet, at den danske vinter kan være hård. Is, nedbør, dug, vejsalt og en motor der ikke vil starte, er irritationsmomenter som de fleste kender til. Det er der taget højde for i Brofæstet, hvor store dele af parkeringspladserne bliver overdækket. Her kan du roligt parkere bilen velvidende, at den bliver holdt tør hele året rundt.

Kom til Åbent Hus

Ønsker du at bo i en svanemærket lejebolig i Viborgs nye bydel, kan du se nærmere på din nye bolig til Åbent Hus hver søndag kl. 11-12 på Middagshøjvej 50D 3. sal, 1., 8800 Viborg.

Du kan se planer og priser her.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen