Brofæstets beboere er glade og tilfredse

Den 15. oktober flyttede de første beboere ind i Brofæstets nye boliger. Det gælder bl.a. parret Mona og John, som efter længere tids søgen efter en kvalitetsbolig i Viborg er rigtig glade for at være flyttet ind i Brofæstet.

 

”Vi har absolut ikke fortrudt, at vi har lejet en bolig i Brofæstet, og vi håber, at vi kan blive her resten af vores liv.” 

Sådan lyder ordene fra ægteparret Mona og John, der for et par måneder siden flyttede ind i sin nye, svanemærkede bolig. Det har nemlig sparet dem en masse tid og arbejdsbyrde:

”Det har specielt været dejligt at gå fra eje til leje, da vi ikke længere skal tænke på vedligehold og have”, fortsætter de.

 

Parret faldt særligt for den håndværksmæssige kvalitet og den praktiske beliggenhed.

”Brofæstet er håndværksmæssigt rigtig godt bygget i forhold til, hvad vi ellers har set på i byen. Vi bruger ofte broforbindelsen over til byen, så vi er hurtigt inde ved alle hverdagens fornødenheder lige fra butikker og restauranter til stationen og sygehuset.

På trods af at byen blot ligger en kort og belejlig gåtur væk, kunne man formode, at der vil være meget trafik over broen til byen. Men som beboere er det ikke noget, som de mærker det store til:

”Vi er meget glade for den ugenerede beliggenhed, hvor naboerne ikke kan kigge ind. Og så er det skønt at have luft omkring os. Selvom vi har byen lige ved siden af, er der ingen støj fra hverken trafik eller nabolaget”, forsikrer parret.

Over halvdelen af boligerne er nu udlejet

Er du interesseret i en af lejeboligerne med banebyens bedste beliggenhed, kan du stadigvæk nå det. Det kan du roligt gøre med i de bedste hænder, understreger Mona og John:

”Vi har været meget glade for at leje igennem LokalBolig, som vi har haft en god kommunikation med hele vejen igennem.

Kom til Åbent Hus
Du kan se nærmere på din nye bolig til Åbent Hus hver søndag kl. 11-12 på Middagshøjvej 50D 3. sal, 1., 8800 Viborg.

Viborg er en fantastisk by hele året rundt

Kunne du tænke dig at bosætte sig i en ny, bæredygtig bolig, og har du endnu ikke lagt vejen forbi Brofæstet med banebyens bedste beliggenhed, afholder vi Åbent Hus hver søndag kl. 11:00-12:00 på Middagshøjvej 52B, 3. tv – 8800 Viborg.

Du kan også bestille en personlig fremvisning ved at kontakte mægler Morten Krobak på tlf. 30 68 11 17.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen