5 gode grunde til at bo i Brofæstet

Der er mange fordele ved at flytte ind i en nybygget bolig i Brofæstet. Om du flytter fra en ældre bolig, flytter hjemmefra, eller flytter sammen med din kæreste eller en roomie, kan du nemlig være helt sikker på, at det hele spiller fra dét sekund, du sætter nøglen i døren og træder ind i din nybyggede, svanemærkede lejebolig.

Du bliver den allerførste til at bo i boligen

Der er nogen, der sætter pris på at sætte en ny bolig i stand. Men hvis du studerer eller er i starten af dit arbejdsliv, er der ikke nødvendigvis overskud eller tid til at kaste sig over et renovationsprojekt. I Brofæstet er alt, hvad du kan tænke dig til nyt og lækkert. Der er nemlig ingen slitage hverken ind- eller udvendigt, for du bliver nemlig den første, der får fornøjelsen af at bo i din nye lejebolig.

Du bruger minimal tid på vedligeholdelse

Løber WC’et, drypper vandhanen eller skaller malingen? Hvis du bor i en ældre bolig ved du, at der ofte er noget, der kræver vedligeholdelse. Hvad end du flytter ind i en bolig på 2, 3 eller 4 værelser, er du fri for de irritationsmomenter i Brofæstet. Her fungerer det hele fra start, og det kræver ikke meget andet end at svinge en våd klud og en støvsuger at holde din nye bolig ren og ryddelig de næste mange år frem.

Nyd solen og udsigten fra toppen
Arkitekthuset Arkitema har gennemtænkt enhver detalje i Brofæstet. Det kommer især til udtryk på de store, solrige tagterrasser. De speciallavede udemøbler i hårdttræ indbyder til afslapning i solen højt over Viborgs tage. Derudover er beplantningen i de mange plantebede nøje udvalgt til at stå flot gennem alle årstider og indgå som et naturligt og dekorativt element i den smukke indretning på toppen.

Din indre indretningsarkitekt
kan blive udlevet

Selvom boligerne på forhånd er indrettet med indbygget skabsplads i soveværelset, integreret vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset og hårde hvidevarer i det elegante og tidløse Invita-køkken, har du masser af muligheder for at sætte dit eget præg på indretningen. Skal du have chaiselong? Skal spisebordet være rundt eller firkantet? Hvad skal der hænge på væggene – og hvor skal det hele placeres? Her træffer du selv beslutningerne, der gør den nybyggede bolig til dit eget hjem.

Du får luft i økonomien i en svanemærket bolig

Der er penge at spare ved at vælge en nybygget lejebolig. Alle der bor til leje i Danmark kan nemlig søge om boligstøtte. Hvis du bor sammen med din kæreste eller én eller flere roomies, skal du dog være opmærksom på, at kun én af jer kan søge om boligstøtte fra det offentlige. En anden fordel er, at Brofæstets boliger er svanemærkede, som er din garanti for at alle materialer og hvidevarer er energi- og miljøvenlige, som bl.a. betyder en lavere varme- og elregning.

Du kan være med til at forme fællesskabet

Da alle flytter ind på samme tid, får du rig mulighed for at have indflydelse på dit nye nærområde. Brofæstets beliggenhed lige ved broen til byen gør det nemt at komme til og fra byens midte, og et naturligt mødepunkt er den store fælles tagterrasse gør det for eksempel oplagt at invitere medstuderende og venner forbi til hyggelige stunder i solen eller under de mange nyplantede træer.

Vil du opleve Brofæstets boliger i virkeligheden? Så er du meget velkommen til at komme til Åbent Hus hver søndag kl. 11-12 på Middagshøjvej 50D 3. sal, 1., 8800 Viborg.

Du kan også se flere billeder, plantegninger og priser her.

LOKALMÆGLER
LokalBolig Viborg ApS
Farvervej 2F
8800 Viborg
86 40 88 00
PROJEKTMÆGLER
LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
UDVIKLER / BYGHERRE
AP Pension
Østbanegade 135
2100 København Ø
39 16 50 00
Broen til
byen